loading
Панели от изкуствени листа за стена, а защо не и за арка?

 

Арката- зелена дъга от виещи се растения и цветя.

От дълбока древност до наши дни арката е символ на благородство и стил в градинския ландшафт.

Вход подчертан с арка е великолепен или арка за екстериор върху зелена морава, за снимки или просто за почивка. Арките винаги са ни привличали.

За да се сбъдне мечтата ви за прекрасна арка, дори вече да имате, трябва да подберете правилното растение за нея, да го поддържате, поливате и кроите, за да се получи определената форма. И при всичкият този труд, проблемът е, че ще трябва да чакате с години то да порасне и тя да се покрие с буйна растителност.

Панелите от изкуствена трева за стена решават този проблем много бързо .

За половин-един ден вашата арка може да се покрие с изкуствени растения, изключително реалистични и неразличими от естествените. Нашите  панелите от изкуствени листа са с UV защита и няма да се изменят с години. Те ще си останат същите, все едно сте ги правили вчера, свежо зелени и непроменени. Ниските температури и вятърът не им влияят през студените месеци.

Как да опаковате арката с панели от изкуствени листа?

  • Премерете обиколката  на стълба на арката, ако е над 50см., съединете  два панела с изкуствена зеленина, така че да се получи ивица 0.50м.х1м. Пригответе си такива ивици за цялата арка. Клончетата на растенията трябва да са в една посока.
  • Първо сложете  тази ивица на основата и вижте колко остава, изрежете до размера. Винаги ивицата, с която опаковате, трябва да е доста по-голяма от обиколката. Изкуствената трева не се огъва точно под прав ъгъл, а стои малко заоблено. Всяка ивица преди да я срежете, премерете внимателно дължината и , като първо я наложите  върху арката. Реже се с макетен нож или здрава ножица.
  • Вържете ги със свински опашки за арката, както и краищата на ивицата от панели в обръч.
  • Започнете поставянето на първата ивица от средата на арката в най-горната изпъкнала част, като ги поставяте и връзвате  последователно една след друга до долу. Когато едната половина е готова продължете пак отгоре до долу от другата част на арката.
  • От началото позиционирайте зелените панели така , че клончетата да сочат нагоре към слънцето, както са естествените растения. Подреждайте ги в една посока.
  • На извивките  припокрийте от вътрешната страна панлите, като внимавате от външната да не се отвори процеп.
  • Последната ивица,  до основата, изрежете до необходимиая размер .

 

Получи ли ви се ?

Пожелавам ви приятно изживяване.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.