loading

Общи условия

ОБЩИ ПРАВИЛА

На фирма Евета Спорт ЕООД с ЕИК: 201069955

Вашата поръчка е само оферта за покупка от нас.

Нищо, което правим или казваме няма да доведе до приемане на Вашата оферта, докато не получите имейл, с който Ви уведомяваме, че сме приготвили и изпратили артикулите за Вас. В този момент ще бъде сключен договор между Вас като купувач и нас като търговец за продажба на артикулите, които сте поръчали.

Веднъж, след като договорът е сключен, не можете да променяте поръчката си (и все пак можете да я анулирате, както е заложено в нашата Политика за връщане и замяна).

Във всеки момент, преди договорът да бъде сключен, можем да откажем да доставим поръчания от Вас артикул. Ако това се случи и Вие вече сте заплатили поръчката си, ние ще Ви възстановим пълната сума по поръчката в съответствие с нашата Политика за връщане и замяна.

Опитваме се да подсигуряваме наличност от пълния ни асортимент през цялото време и Ви предупреждаваме, когато даден артикул е изчерпан. Ако поради някакви независещи от нас причини и обстоятелства не можем да осигурим доставката на определен артикул, не носим отговорност пред Вас, с изключение на това да не бъдете таксувани за този артикул.

ГАРАНЦИЯ

Предлагаме Ви 2-годишен гаранционен период от датата на покупка за всички артикули.

  • Артикулът Ви е с качествен дефект?
  • Липсват части от поръчката Ви?
  • Поръчката Ви е с транспортни щети?
  • Или имате други въпроси, свързани с предявяване на рекламация?

Изпратете ни имейл на evetasport@gmail.com прикачете снимка на дефектния артикул. Моля, добавете и номера на поръчката, за да намалите срокът, необходим за обработка на заявката.

Моля, имайте предвид, че рекламацията трябва да бъде предявена във възможно най-кратък срок от момента, в който установите дефекта/проблема.

Ако Евета Спорт одобри предявената рекламация ние ще покрием всички разходи, свързани с първоначалната поръчка или ще Ви предложим замяна на дефектния артикул.

 

ПРАВИЛА ЗА ВРЪЩАНЕ

Можете да върнете покупката си по всяко време. За връщането на един или повече артикули, закупени от нас е задължително предоставянето на оригинален касов бон или фактура, издаден при покупката им.

В Евета спорт е лесно да върнете артикул, ако промените решението си свържете с нас на имейл evetasport@gmail.com.

Ние ще Ви възстановим сумата по върнатата поръчка или на части от нея намалена с 20 евро, без ограничение във времето за връщане на артикули, за които разполагате с оригинален касов бон или фактура. За целта е необходимо да предоставите номер и титуляр на банкова сметка, заедно с копие от фактурата или касова бележка за Вашата поръчка. Сумите се възстановяват в рамките на 1 седмица, след получаване на върнатите артикули.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКАТА ПРЕДИ ПОЛУЧАВАНЕ НА потвърждение – завършена поръчка.

Ако искате да се откажете от поръчка, направена онлайн, преди да сте получили потвърждение за изпълнение, моля анулирайте я.

Условия

Необходимо е връщаните артикулите да са нови, неупотребявани и в търговски вид. Ако в поръчката ви има сума за транспорт , тя не се възстановява.

Моля, имайте предвид:

  • Сумата ще бъде възстановена по банков път. За целта е необходимо да предоставите номер и титуляр на банкова сметка, заедно с копие от фактурата  или касов бон за Вашата поръчка. Сумите се възстановяват в рамките на 1 седмица, след като получим върнатите  артикулите.
  • Ако връщате артикул, който е увреден или използван по начин, който значително намалява стойността му, ние си запазваме правото да намалим сумата за възстановяване.
  • Използвани продукти не подлежат на връщане и замяна.
  • Ако предпочитате Евета Спорт да организира  транспорта, можете да се свържете с нас на имейл evetasport@gmail.com. Отдел Обслужване на клиенти ще изпрати запитване към куриерската фирма, с която работим и ще Ви предоставим цена за извършване на изтегляне на артикулите по поръчката Ви от Ваш адрес.
  • Може да  върнете и част от артикулите, условията са същите.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.